Az, hogy a Magyar Nemzet annyira k√©pl√©kenyen korm√°nyzatsimul√©kony, mint egy kiteny√©sztett Fidelitasos-kl√≥n, r√©g√≥ta tudjuk. Gondolom, a felv√©telin is elv√°r√°s, hogy lit√°ni√°kat, szonetteket √≠rjanak rezsiharcr√≥l vagy √©ppen L√°z√°r J√°nos f√∂ld√∂nt√ļli nagys√°g√°r√≥l. De az, hogy az eur√≥pai d√©mon elleni k√ľzdelem k√∂zepette, verb√°lis orgazmust hozzanak ki Marine Le PenbŇĎl, m√©g mindig meglepŇĎ.

Az MNO-n csak r√©szben olvashat√≥ Marine Le Pen interj√ļb√≥l l√°tszik, hogy t√©nyleg lementek kuty√°ba, mert Lovas Istv√°n eg√©szen csod√°latosan segg al√° k√©rdezŇĎs sz√∂veggel √°llt a projektnek. Az eddig rend√≠thetetlen√ľl csinovnyik k√©rdezŇĎ Obersovszky P√©tert is √ľltŇĎ hely√©ben v√°gta f√∂ldre tr√≥nj√°r√≥l, amikor az ismert, francia, euroszkeptikus, egy√©bk√©nt iszonyatosan sz√©lsŇĎs√©ges politikus nŇĎt olyan k√©rd√©sekkel bomb√°zta, mint:

"Amikor az ember √ļjs√°got vesz a kez√©be, √©s az egyik oldalon azt olvassa, hogy √∂n sz√©lsŇĎs√©ges, majd h√°rom oldallal tov√°bb azt, hogy sz√©lsŇĎs√©ges dzsihadist√°k felrobbantottak egy aut√≥buszt Bagdadban, nem t√°mad kiss√© k√ľl√∂n√∂s √©rz√©se a k√∂z√∂s nevezŇĎre hoz√°s motiv√°ci√≥j√°t illetŇĎen?"

Vagy k√©pes azt mondani neki, hogy b√°tor. Mert k√©pes a radik√°lis h√ľlyes√©geit kimondani. K√©rem sz√©pen, akkor Gyurcs√°ny Ferenc Magyar Nemzet-m√©rce szerint mi? Arkangyal? De Lovasi nem √°ll meg egyszerŇĪen a seggnyal√°sn√°l, hanem √ļgy √°gyaz meg a Fidesz EU-ellenes politik√°j√°nak, hogy k√©pes odar√°ngatni n√©gereket is a besz√©lget√©sbe!!!! Nem cig√°ny, nem zsid√≥, n√©ger!!!! Visszarep√ľlt√ľnk az 1830-as √©vek Amerik√°j√°ba, √©s a csak a rabszolg√°nak j√≥ feket√©kben l√°tjuk a probl√©m√°t Magyarorsz√°gon. Egy olyan k√©rd√©sben r√°ad√°sul, ami bizony√≠that√≥an a magyar sajt√≥t√∂rt√©net leghosszabb ilyenje.

"Van egy kisv√°ros Magyarorsz√°gon. Bicsk√©nek h√≠vj√°k. Van ott egy menek√ľltt√°bor. Megk√©rdeztem k√©t, onnan a helyi Tesc√≥ba wifizni tart√≥ feket√©t, honnan j√∂ttek, √©s mi√©rt "menek√ľltek". Mindketten Gh√°n√°b√≥l √©rkeztek. Az egyik azt mondta, "szoci√°lis probl√©m√°i" miatt menek√ľlt, a m√°sik azt, hogy "szem√©lyes probl√©m√°i" miatt. Nem megy egy kicsit messze az EU, hogy az ilyen embereket nem lehet azonnal visszak√ľldeni egy olyan afrikai orsz√°gba, ahol semmif√©le polg√°rh√°bor√ļ nincs, mik√∂zben a gazdas√°g irigyl√©sre m√©lt√≥ √ľtemben nŇĎ?"

Az ingyen √©lŇĎ wifi-tolvajok egy MULTIba mennek!!! Eg√©szen Gh√°n√°b√≥l csak az√©rt j√∂ttek ide, hogy √≠gy √©lŇĎsk√∂djenek rajtunk!!44!! Hogy √≠gy bomlasszanak minket. Seg√©lyeztetik magukat, lopj√°k a wifit, √©s mindez√©rt cser√©be egy multiban h√°nyj√°k el a gh√°nai szidiben tartott milli√°rdjaikat. √Čs errŇĎl az eg√©szrŇĎl na ki tehet, na ki tehet? Gyurcs√°ny Az Eur√≥pai Uni√≥.

Advertisement

Az MNO sajnos, csak r√©szben k√∂zli az interj√ļt, a jobb, cupp√≥g√≥sabb k√©rd√©sek a printben maradtak, de az√©rt az online v√°ltozatra is felf√©rt egy gy√∂ny√∂rŇĪ, m√°r-m√°r n√©pik√∂lt√©szetesen romantikus szerelmi vallom√°s. De egy olyan, amilyet Vadai √Āgnes √©s Gyurcs√°ny Ferenc v√°lthat, amikor megf√ľr√∂dtek az erk√∂lcsi dicsf√©nyben.

"A Magyar Nemzet br√ľsszeli tud√≥s√≠t√≥ja, Lovas Istv√°n Strasbourgban besz√©lgetett az eln√∂k asszonnyal, aki arra sz√°m√≠t, hogy 2017-ben Franciaorsz√°g eln√∂k√©v√© v√°lasztj√°k.
- Hossz√ļ √©vek √≥ta hi√°ba keresek k√∂nyvet vagy disszert√°ci√≥t a politikai b√°tors√°gr√≥l. Nekem √ļgy tŇĪnik, √∂nnek j√≥csk√°n akad belŇĎle. A hi√°ny arra mutatna, hogy a b√°tors√°g nem politikai kateg√≥ria?"