Leplező képet kaptam arról, hogy Uj Péter mögé beállt Bajnai Gordon a Haza és Haladás Alapítvánnyal. Vagyis lehet, hogy UP állt be Bajnai elé, de erről vitatkozzanak a térgeometria és a filozófia szakértői.

Mint emlékezetes, Uj korábban úgy nyilatkozott, amikor a Heti Válasz a Wallist vizionálta a Jeti Válasz mögé, hogy:

"Kedves fiúk. Eddig jóban voltunk, most majd nem leszünk. Erre számítottam, mondjuk. Megkérdeztek, kábé elmondtam, mi a helyzet, nem hatotta meg őket. Azt azért meg tudom ígérni, hogy ha Bajnai ezredannyira beáll mögém, mint amennyire Lajosék ott vannak a Válasz mögött, akkor a Hősök terén déli tizenkettőkor tetováltatom a seggemre a Heti Válasz aktuális címlapját."

Szóval mindenki készítse a gyomrát, mert látni fogjuk azt a szőrös valagat, amelyiket Szily László úgy írt le, hogy

"Én azon kevesek közé tartozom, akik már többször is látták Uj Péter "seggét", és mondhatom, nem lesz könnyű dolga a tetoválóművésznek, ha vacsoráig végezni akar!"

Advertisement

De mielőtt még a kép megjárná a Heti Válasz szerkesztőségét, az igazsághoz hozzátartoznak a tények is. A szivárogtató "szonyadórasz" ezt a levelet csapta a kép mellé.

Hello!
Kaptam nemrég egy képet, ami talán érdekes lehet, a képen UP mögött a Bajnai a Ha&Ha formájában. A képet egy haverom csinálta, amikor UP a Café Communicationsnél volt előadást tartani és direkt beállt egy kattintásra a haveromnak.

Advertisement

A találkozó tényleg megtörtént, a Kreatív is írt róla, szóval ez a vonal biztosan igaz.