A korm√°ny nem a val√≥di nemzetbont√≥ ellens√©geinkkel k√ľzd. Az √°lbaloldal, a balliber√°lis √©rtelmis√©g, a melegek, az ateist√°k vagy az RTL Klub √°rtott nek√ľnk annyit valaha, mint a kunok? Na hol nem lesz semmilyen menŇĎ √©s nem menŇĎ fesztiv√°l a ny√°ron? A Kuns√°gon.

IV. B√©la kir√°lyunk a kebl√©n melengette a kunokat, beh√≠vta ŇĎket, hogy a tat√°rokkal szemben legyen egy plusz sz√∂vets√©ges√ľnk. Erre 1241-ben nem lez√ļzta az eg√©sz orsz√°got Dzsingisz √©s Batu. Mit csin√°ltak ek√∂zben a kunok? S√≠ratt√°k K√∂tt√∂ny vez√©r√ľket. Persze tanulhattunk volna egy r√©ges r√©gi, messzi messzi galaxis K√∂z√©pf√∂lde hib√°j√°b√≥l. Soha se b√≠zz olyanokban, akik f√∂ldbe v√°jt lyukakban √©lnek. M√≠g Frod√≥√©k csak az ismert civiliz√°ci√≥ legdurv√°bb mŇĪkincsrong√°l√°s√°√©rt felelŇĎsek, addig a kunok a legdurv√°bb nemzetellenes tev√©kenys√©get folytatj√°k.

Van kicsi √©s nagy Kuns√°g is, de egyiken sem lesz semmilyen eml√≠t√©sre m√©lt√≥ fesztiv√°l. Legal√°bbis ez l√°tszik abb√≥l, hogy egy bazi nagy feh√©r folt van a vs.hu fesztiv√°lt√©rk√©p√©nek k√∂zep√©n. Pedig Magyarorsz√°gon a nyarat semmi sem hat√°rozza meg annyira, mint a fesztiv√°lkult√ļr√°nk. Olyan ez, mint KDNP-s politikus keresztelŇĎlev√©l n√©lk√ľl.

R√©gen a falusi diszn√≥v√°g√°s csak diszn√≥v√°g√°s volt, de ma m√°r Hurka- √©s Kolb√°szfesztiv√°l. De a Duna-Tisza k√∂z√©n most semmi ilyesmire nincsen kil√°t√°s. M√©g arra sem k√©pesek, hogy egy nyamvadt Omega-LGT-DollyRoll b√ļcs√ļkoncertet √∂sszehozzanak Kecskem√©ten! Ilyenek pedig minden h√©ten vannak m√°shol! M√©g Balmaz√ļjv√°ros is kiizzadt mag√°b√≥l egy motoros fesztiv√°lt.

Advertisement

Itt az ideje, hogy besz√©lj√ľnk Magyarorsz√°g val√≥di ellens√©geirŇĎl, a kunokr√≥l! Nem kellene hagynunk magunkat, hanem gyorsan gyŇĪjt√©st szervezni √©s a befolyt p√©nzbŇĎl ideh√≠vni a Rolling Stonest.