Nem √©rkeztek meg a be√≠g√©rt f√©lmeztelen ellent√ľntetŇĎk, meg nem is nagyon voltak fiatalok, de az√©rt p√°r l√°ny m√©gis akadt a B√©kemeneten. Vajon csajozhatott volna Szily okt√≥ber 23-√°n?

Orb√°n Viktor Facebookra felt√∂lt√∂tt vide√≥j√°ban a kamera p√°rszor v√©gigsz√°nt a t√∂megen, j√°r√≥keretek, horg√°sz-sz√©kes felk√©sz√ľlt nyugd√≠jasok, √©s egy csom√≥ katona, ez alkotta a B√©kemenet 90%-√°t. De valahol, m√©lyen elb√ļjva a t√∂megben, p√°r l√°ny megfosztotta a legd√∂g√∂sebb vonul√≥ c√≠mtŇĎl azt a sr√°cot, akit a Cink √≠gy √©nekelt meg "a vonul√°s legszexibb szereplŇĎje egy Justin Bieber-frizur√°s, aranykeretes napszem√ľveges, csŇĎnadr√°gos, bŇĎrkab√°tos Fideszes fi√ļ volt, akinek mellesleg nagyon sz√©pek a l√°bai." (A vide√≥ban 2.31 k√∂r√ľl.)

H√°rom l√°ny, mag√°nyosan, a rezsics√∂kkent√©stŇĎl √©gŇĎsz√≠vvel √°ll√≥ nyugd√≠jas horda k√∂zep√©n szemet k√°pr√°ztatott!44!!! Politikailag korrekt, az '56-os √©s a tavalyi ŇĎszitrendeket √∂tv√∂zŇĎ st√≠lus√ļ ruh√°kban, valahol egy hangos√≠t√°s√©rt felelŇĎ √°llv√°ny alatt ott v√°rt Szilyt a tinicsajok angyali csapata. Igaz, b√°r a Cink fŇĎszerkesztŇĎj√©nek m√©rc√©j√©vel n√©zve t√ļl√∂lt√∂zve, nŇĎi szemmel √≠zl√©sesen kicicom√°zott l√°nyok ott voltak - m√©g szerencse, hogy Bajnai helyett a forradalmi korm√°ny mell√© √°lltak, mert √≠gy nem kellett f√©lmeztelen√ľl felvonul√≥kra t√°madniuk, ezek igazi hazacsajok. Ki mondta, hogy csak a v√©nk√≥r√≥k szavaznak a Fideszre?

Egykori t√ľntetŇĎk√©nt kifejezett √∂r√∂m l√°tni, hogy j√°rnak m√©g csajok a megmozdul√°sokra. Mert √©n, valamikor akkor, amikor m√©g a rendszerv√°lt√°s bek√∂vetkezetlens√©ge nem vette el az √©letkedvemet, √©n is j√°rtam ismerkedni a Fideszes utcai dzsemborikra. SŇĎt, akkoriban nagyon menŇĎ volt sz√°momra mindenki, aki kamasz √©s foglalkozik a politik√°val. Megvolt benne a szabads√°gharcos b√°j, ami azokr√≥l az '56-os k√©pekrŇĎl sug√°rzik, amin fiatal p√°rok p√≥zolnak g√©pfegyverrel. Rem√©lem, hogy a minisztereln√∂k√∂t ŇĎrzŇĎ d√≠szsz√°zad katon√°ival ezek a csajszik is csin√°ltak p√°r k√∂z√∂s k√©pet a Facebookra √©s az Instagramra!

Advertisement

T√∂bb ilyen l√°nyt az orsz√°gnak! T√∂bb ilyen d√∂g√∂s barettszerŇĪ sapk√°t a fejekre! M√©g t√∂bb ruh√°t a t√ľntetŇĎkre!