Comic Sans MS-sel írt meghívót küldtek át az MSZP-től. Egyébként is egészen félelmetes az, ahogy mostanában rárepülnek az emberre a politikai sajtósok, én magán emberként is megkapom a DK minden közleményét, de az MSZP valószínüleg a nyolcéves gyerekeket is megcélozta, azért az indokolatlan betűtípusváltás.

Aki nem ismerné, a Comic Sans MS az a betűtípus, amit anno azért raktak be a Wordbe a Microsoftnál, hogy a szülői munkaközösség tagjai aranyos betűkkel tudják meghívni a gyerekeket a sulibuliba. Meg persze arra is tök jó, hogy egy gyerekzsúrra meginvitáljuk a barátainkat. Néha persze képregényekbe is jó, de azért arra sokkal jobbak is vannak.

Egyre biztosan nem jó, arra, hogy sajtómeghívót küldjünk ki egy "Asszonyverőknek nincs helye a közéletben" című sajttájra. Ez nem ugyanaz a helyzet és fajsúly, mint amikor azt szeretnéd, hogy a fiad legjobb barátjának anyukája elmosolyodjon és elhozza a saját gyerekét a lufis bulidra, ahol majd tombolhatnak a 4 évesek. Plusz a célcsoport sem ugyanaz, mert a Comic Sansot értékelő emberek kiskorúak, nem szavazhatnak, tök felesleges feléjük nyitni az olyan esti mesékkel, mint a bajai videó vagy a Comic Sans, ami egyébként az internet leggyűlöltebb betűtípusa mostanra. Ezért is küldöm ezt a linket az MSZP sajtósainak, tanulják meg, hogy ezt a karaktersort használni BŰN.

A találatért köszönet az egyik VS.hu-s srácnak.