Az Adobe-ot idén szeptemberben könnyítették meg jelszóadatbázisától, aztán most fogták, végignézték, hogy milyen jelszót használnak leggyakrabban a magyarok. 123456, cica, nemtom, jelszo, és lofasz. Csodálatos lista.

IT-c√©gn√©l dolgozom √©s valaki n√°lunk is foglalkozika szerverek jelsz√≥kezel√©s√©vel. M√°r p√°rszor pr√≥b√°ltam meggyŇĎzni a menz√°n, hogy n√©zze meg, ki milyen jelsz√≥t v√°laszt, de gy√≠kesk√ľvel k√∂t√∂tte az ebet a kar√≥hoz, hogy ŇĎ bizony nem n√©z bele. Azt√°n most, hogy az Adobe szeptemberben bukta a list√°j√°t, teljes√ľlt az √°lmom.

Az elsŇĎ 10 helyezett annyira sablonos, mint egy korm√°nyzati kamp√°ny a rezsics√∂kkent√©srŇĎl. Itt van olyan, hogy 123456, meg jelszo/password, 00000 √©s 111111, de valahogy 20 k√∂rny√©k√©n kezdŇĎdnek az eredetibb, magyarosabb, kult√ļraspecifikusabb √°lomk√≠s√©rleteink. R√∂gt√∂n a 27. helyen ott van a l√≥fasz.

De a 63. helyre az√©rt fel√©rt a V√∂r√∂shaj√ļ l√°nyok blog (amit mindenki megn√©z) √°ld√°sos munk√°ja ut√°n, mert rendszeresen index2-n van. Sz√≥val ott a ginger sz√≥ is, de 666 is van.

Böngészd bátran a listát, és változtasd meg a sajátodat azonnal, mert tudom, hogy neked is almafa a passod!