Az, hogy a Magyar Nemzet annyira képlékenyen kormányzatsimulékony, mint egy kitenyésztett Fidelitasos-klón, régóta tudjuk. Gondolom, a felvételin is elvárás, hogy litániákat, szonetteket írjanak rezsiharcról vagy éppen Lázár János földöntúli nagyságáról. De az, hogy az európai démon elleni küzdelem közepette, verbális orgazmust hozzanak ki Marine Le Penből, még mindig meglepő.

Az MNO-n csak részben olvasható Marine Le Pen interjúból látszik, hogy tényleg lementek kutyába, mert Lovas István egészen csodálatosan segg alá kérdezős szöveggel állt a projektnek. Az eddig rendíthetetlenül csinovnyik kérdező Obersovszky Pétert is ültő helyében vágta földre trónjáról, amikor az ismert, francia, euroszkeptikus, egyébként iszonyatosan szélsőséges politikus nőt olyan kérdésekkel bombázta, mint:

Advertisement

"Amikor az ember újságot vesz a kezébe, és az egyik oldalon azt olvassa, hogy ön szélsőséges, majd három oldallal tovább azt, hogy szélsőséges dzsihadisták felrobbantottak egy autóbuszt Bagdadban, nem támad kissé különös érzése a közös nevezőre hozás motivációját illetően?"

Vagy képes azt mondani neki, hogy bátor. Mert képes a radikális hülyeségeit kimondani. Kérem szépen, akkor Gyurcsány Ferenc Magyar Nemzet-mérce szerint mi? Arkangyal? De Lovasi nem áll meg egyszerűen a seggnyalásnál, hanem úgy ágyaz meg a Fidesz EU-ellenes politikájának, hogy képes odarángatni négereket is a beszélgetésbe!!!! Nem cigány, nem zsidó, néger!!!! Visszarepültünk az 1830-as évek Amerikájába, és a csak a rabszolgának jó feketékben látjuk a problémát Magyarországon. Egy olyan kérdésben ráadásul, ami bizonyíthatóan a magyar sajtótörténet leghosszabb ilyenje.

"Van egy kisváros Magyarországon. Bicskének hívják. Van ott egy menekülttábor. Megkérdeztem két, onnan a helyi Tescóba wifizni tartó feketét, honnan jöttek, és miért "menekültek". Mindketten Ghánából érkeztek. Az egyik azt mondta, "szociális problémái" miatt menekült, a másik azt, hogy "személyes problémái" miatt. Nem megy egy kicsit messze az EU, hogy az ilyen embereket nem lehet azonnal visszaküldeni egy olyan afrikai országba, ahol semmiféle polgárháború nincs, miközben a gazdaság irigylésre méltó ütemben nő?"

Advertisement

Az ingyen élő wifi-tolvajok egy MULTIba mennek!!! Egészen Ghánából csak azért jöttek ide, hogy így élősködjenek rajtunk!!44!! Hogy így bomlasszanak minket. Segélyeztetik magukat, lopják a wifit, és mindezért cserébe egy multiban hányják el a ghánai szidiben tartott milliárdjaikat. És erről az egészről na ki tehet, na ki tehet? Gyurcsány Az Európai Unió.

Az MNO sajnos, csak részben közli az interjút, a jobb, cuppógósabb kérdések a printben maradtak, de azért az online változatra is felfért egy gyönyörű, már-már népiköltészetesen romantikus szerelmi vallomás. De egy olyan, amilyet Vadai Ágnes és Gyurcsány Ferenc válthat, amikor megfürödtek az erkölcsi dicsfényben.

"A Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója, Lovas István Strasbourgban beszélgetett az elnök asszonnyal, aki arra számít, hogy 2017-ben Franciaország elnökévé választják.
- Hosszú évek óta hiába keresek könyvet vagy disszertációt a politikai bátorságról. Nekem úgy tűnik, önnek jócskán akad belőle. A hiány arra mutatna, hogy a bátorság nem politikai kategória?"