A kormány nem a valódi nemzetbontó ellenségeinkkel küzd. Az álbaloldal, a balliberális értelmiség, a melegek, az ateisták vagy az RTL Klub ártott nekünk annyit valaha, mint a kunok? Na hol nem lesz semmilyen menő és nem menő fesztivál a nyáron? A Kunságon.

IV. Béla királyunk a keblén melengette a kunokat, behívta őket, hogy a tatárokkal szemben legyen egy plusz szövetségesünk. Erre 1241-ben nem lezúzta az egész országot Dzsingisz és Batu. Mit csináltak eközben a kunok? Síratták Köttöny vezérüket. Persze tanulhattunk volna egy réges régi, messzi messzi galaxis Középfölde hibájából. Soha se bízz olyanokban, akik földbe vájt lyukakban élnek. Míg Frodóék csak az ismert civilizáció legdurvább műkincsrongálásáért felelősek, addig a kunok a legdurvább nemzetellenes tevékenységet folytatják.

Advertisement

Van kicsi és nagy Kunság is, de egyiken sem lesz semmilyen említésre méltó fesztivál. Legalábbis ez látszik abból, hogy egy bazi nagy fehér folt van a vs.hu fesztiváltérképének közepén. Pedig Magyarországon a nyarat semmi sem határozza meg annyira, mint a fesztiválkultúránk. Olyan ez, mint KDNP-s politikus keresztelőlevél nélkül.

Régen a falusi disznóvágás csak disznóvágás volt, de ma már Hurka- és Kolbászfesztivál. De a Duna-Tisza közén most semmi ilyesmire nincsen kilátás. Még arra sem képesek, hogy egy nyamvadt Omega-LGT-DollyRoll búcsúkoncertet összehozzanak Kecskeméten! Ilyenek pedig minden héten vannak máshol! Még Balmazújváros is kiizzadt magából egy motoros fesztivált.

Advertisement

Itt az ideje, hogy beszéljünk Magyarország valódi ellenségeiről, a kunokról! Nem kellene hagynunk magunkat, hanem gyorsan gyűjtést szervezni és a befolyt pénzből idehívni a Rolling Stonest.