Nem érkeztek meg a beígért félmeztelen ellentüntetők, meg nem is nagyon voltak fiatalok, de azért pár lány mégis akadt a Békemeneten. Vajon csajozhatott volna Szily október 23-án?

Orbán Viktor Facebookra feltöltött videójában a kamera párszor végigszánt a tömegen, járókeretek, horgász-székes felkészült nyugdíjasok, és egy csomó katona, ez alkotta a Békemenet 90%-át. De valahol, mélyen elbújva a tömegben, pár lány megfosztotta a legdögösebb vonuló címtől azt a srácot, akit a Cink így énekelt meg "a vonulás legszexibb szereplője egy Justin Bieber-frizurás, aranykeretes napszemüveges, csőnadrágos, bőrkabátos Fideszes fiú volt, akinek mellesleg nagyon szépek a lábai." (A videóban 2.31 körül.)

Három lány, magányosan, a rezsicsökkentéstől égőszívvel álló nyugdíjas horda közepén szemet kápráztatott!44!!! Politikailag korrekt, az '56-os és a tavalyi őszitrendeket ötvöző stílusú ruhákban, valahol egy hangosításért felelő állvány alatt ott várt Szilyt a tinicsajok angyali csapata. Igaz, bár a Cink főszerkesztőjének mércéjével nézve túlöltözve, női szemmel ízlésesen kicicomázott lányok ott voltak - még szerencse, hogy Bajnai helyett a forradalmi kormány mellé álltak, mert így nem kellett félmeztelenül felvonulókra támadniuk, ezek igazi hazacsajok. Ki mondta, hogy csak a vénkórók szavaznak a Fideszre?

Advertisement

Egykori tüntetőként kifejezett öröm látni, hogy járnak még csajok a megmozdulásokra. Mert én, valamikor akkor, amikor még a rendszerváltás bekövetkezetlensége nem vette el az életkedvemet, én is jártam ismerkedni a Fideszes utcai dzsemborikra. Sőt, akkoriban nagyon menő volt számomra mindenki, aki kamasz és foglalkozik a politikával. Megvolt benne a szabadságharcos báj, ami azokról az '56-os képekről sugárzik, amin fiatal párok pózolnak gépfegyverrel. Remélem, hogy a miniszterelnököt őrző díszszázad katonáival ezek a csajszik is csináltak pár közös képet a Facebookra és az Instagramra!

Több ilyen lányt az országnak! Több ilyen dögös barettszerű sapkát a fejekre! Még több ruhát a tüntetőkre!